Weten jullie wel hoeveel ik van jullie houd?

NinaSoms zo vlak voor het naar bed gaan, bekruipt me ineens dat gevoel. Weten jullie wel hoeveel ik van jullie houd? Ik vertel het jullie dagelijks maar laat ik het wel zien? Ik hoop van wel, maar in de waan van de dag kan het zomaar anders zijn.

Als ik jullie ’s ochtends wakker maak, nog diep in slaap. Dan smelt mijn hart. Jullie ademhaling. Jullie gesloten ogen en lange wimpers die rusten op jullie wangen. Jullie ogen die opengaan. Vol met pret kijken ze me aan. Een nieuwe dag. Een dag vol met nieuwe avonturen. Dan is het haasten. Aankleden, tanden poetsen, ontbijten. Het gaat niet altijd even snel en dan verlies ik soms mijn geduld. Ik probeer mij stem niet te verheffen maar ook dat gebeurt zo nu en dan.

De cirkel is rond

Ik breng jullie naar school en voor het afscheid krijg ik de dikste knuffel die er bestaat. Er wordt nog even gecheckt of het een lange of korte dag is. Kort, want geen BSO. 😊  En dan is school weer uit. Wel of niet afspreken, nog even boodschappen. Koken voor het avondeten en o ja, tussendoor ook nog aandacht voor de kids. De dag vliegt voorbij. Het avondeten breekt aan. Wel of niet zonder strijd. En dan begint het avondritueel weer. Pyjama’s aan, tanden poetsen, wassen, plassen en naar bed.

En als jullie dan in je bed liggen. Die laatste dikke kus, is de cirkel weer rond. Gaf ik jullie wel genoeg liefde? Weten jullie wel hoeveel ik van je houd? Als ik kijk naar die tevreden glimlach op jullie gezichten, gok ik van wel. Maar toch neem ik me voor om morgen iets minder gehaast te zijn en nog meer tijd aan en met jullie te besteden.

En voor het geval jullie het nog niet weten… Ik houd van je. Tot de zon, maan en sterren en terug!

Liefs Nien

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten