Privacy statement

Privacy

Mama’s van Eindhoven is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In deze verklaring vertellen we je graag hoe.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@mamasvaneindhoven.nl

Persoonsgegevens
Wanneer je onze site www.mamasvaneindhoven bezoekt, verwerken wij gegevens van jou. Gegevens die je zelf aanlevert of doordat je gebruik maakt van onze diensten.

Hieronder een overzicht van gegevens die we bijvoorbeeld verwerken:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt via onze website, telefonisch en in correspondentie
  • Gegevens over je activiteiten op onze website. Dit gebeurt via Google Analytics.

Mama’s van Eindhoven verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige gegevens. Mama’s van Eindhoven verzamelt geen gegevens van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van een ouder of voogd. Het controleren hierop is echter lastig. Mochten wij onverhoopt toch gegevens verzameld hebben van iemand jonger dan 16 jaar, zonder toestemming van de ouder of voogd, neem dan contact met ons op via nina@mamasvaneindhoven.nl. Wij verwijderen deze informatie dan meteen.

Mama’s van Eindhoven verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om onze website en dienstverlening te verbeteren.
  • Voor het verzenden van de nieuwsbrief, indien je je daarvoor hebt aangemeld.  Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de optie om je af te melden.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.
  • Om diensten bij u af te leveren
  • Om bij deelname aan een winactie een eventueel door jou gewonnen prijs juist te kunnen afhandelen.
  • Het afhandelen van je betaling
  • Mama’s van Eindhoven

Bewaartermijn
Mama’s van Eindhoven bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dit is afhankelijk van het doel waarmee we de gegevens verwerken en van eventuele verplichtingen die wettelijk zijn vastgelegd. Neem voor vragen hierover contact op met info@mamasvaneindhoven.nl.

Delen van persoonsgegevens met derden
Mama’s van Eindhoven deelt je persoonsgegevens nooit met derden. Dit doen we alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.  Met bedrijven die gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mama’s van Eindhoven blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens verwijderen, inzien of aanpassen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen, in te zien of te wijzigen. Daarnaast heb je het recht om je toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Mama’s van Eindhoven. Tevens heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je de persoonsgegevens kunt opvragen die Mama’s van Eindhoven van jou heeft. Je kunt een verzoek tot één van de bovenstaande rechten indienen via nina@mamasvaneindhoven.nl. Mama’s van Eindhoven streeft ernaar om zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, een reactie te geven.

Mama’s van Eindhoven wijst je er op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van persoonsgegevens
Mama’s van Eindhoven neemt de bescherming van je gegevens erg serieus. Mama’s van Eindhoven vindt het daarom erg belangrijk dat je gegevens goed beschermd zijn tegen misbruik, verlies en ongewenste openbaarmaking. Hiertoe nemen wij passende maatregelen. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via nina@mamasvaneindhoven.nl.

Om je persoonsgegevens veilig te houden, heeft Mama’s van Eindhoven actuele beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall. Mama’s van Eindhoven verstuurt jouw gegevens enkel via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje bovenin.

Services en cookies
Mama’s van Eindhoven gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Mama’s van Eindhoven gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en geoptimaliseerd wordt. Zij zorgen er ook voor dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij je eerste bezoek aan onze website informeerden wij je over deze cookies en vroegen we toestemming voor het plaatsen hiervan. Jouw toestemming geldt voor het volgende: www.mamasvaneindhoven.nl.  Afmelden voor cookies doe je door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Je kunt alle eerder opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Hier vind je meer informatie!

De volgende cookies worden door ons gebruikt:

  • Google Analytics, deze cookies verzamelen geanonimiseerd gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken.
  • Social media, deze cookies gebruiken we om ervoor te zorgen dat je onze tips direct via jouw social media kunt delen.
  • Cookies die bijhouden of je een pop-up al eerder hebt gezien of niet, zodat we kunnen voorkomen dat je een bericht meerdere keren te zien krijgt.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid
Het is mogelijk dat ons privacy- en cookiebeleid in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Wij raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn. Als deze wijzigingen heel ingrijpend zijn, zullen we zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 12-02-2019.

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten