Ik moest weer aan het werk!

Pink ConfettiNa 14 weken samen in de baby bubbel moest het er dan echt van komen…
Ik moest weer aan het werk.

Yes, ik was er klaar voor

Ik had daar dus vet veel zin in ! De baby bubbel is heerlijk, maar op sociaal gebied behoorlijk eenzaam. Het leven van je vriendinnen gaat gewoon door en die komen echt niet ieder vrij moment langs. Het bezoek dat wel komt, komt in de meeste gevallen voor de baby. Hartstikke logisch natuurlijk, maar weinig verdiepende of uitdagende gesprekken. Dus weer gaan werken was een uitdaging waar ik echt weer zin in had. Nadenken over dingen, geprikkeld worden en anderen weer inspireren. Oh ja en ook een keer andere gesprekken dan baby gesprekken. YES, IK WAS ER KLAAR VOOR….

Tranen

Vol goede moet vertrok ik om half 8 samen met de papa van Sem richting het kinderdagverblijf. Georganiseerd als ik ben zat alles wat hij nodig had in zijn olifanten rugzakje en was ik klaar om te gaan.
Bij binnenkomst begon het al, buikpijn , paniek en opwellende tranen.
Er stond een andere leidster op zijn groep en de bekende gezichten waren er nog niet.
Toen ik moest vertellen hoe het met Sem was en of er bijzonderheden waren barstte ik al in tranen uit.
Oh mijn hemel, dit had ik niet verwacht. Na een emotioneel afscheid vertrok ik snel naar m’n werk. Op naar afleiding !

De afleiding van werk was zo goed ! Om 10 uur werd ik gebeld door het kinderdagverblijf, alles ging goed. Nog meer redenen om met volle focus aan het werk te gaan.
“Ik heb hem helemaal niet gemist” dacht ik toen ik op de fiets naar huis ging. Hoe kan dat nou? ” Ben ik nou een slechte moeder ? Wat nou als ik hem dadelijk op haal en ik heb nog steeds dat gevoel ?”.

Maar niets was minder waar. Bij het ophalen maakte mijn hart een sprongetje en was ik blij dat we weer samen waren.

Chaos maar wat wil ik nog meer

Mijn kleine vriendje doet het fantastisch op het KDV. We hebben een goed ritme gevonden en het loopt meestal op rolletjes. Ben ik aan het werk dan mis ik hem niet. Ik focus mij zo goed mogelijk op mijn werk. Lukt niet altijd, blame the hormones en after zwangerschaps concentratie van een doperwt.
Hij heeft het goed daar, maakt plezier en ze zorgen goed voor hem. Wat wil ik nog meer.
Na mijn werk fiets ik naar huis, afschakelen van werk en terug naar mijn privé leven.

Die chaos die daarna plaats vindt, daar moet ik nog even aan wennen. Sem ophalen, groentehapje eten, samen spelen, papfles en naar bed, en ergens nog eten koken en zelf eten. Maar hé, deze nieuwe mama komt er wel !

Liefs Nicky

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten