Over Pink Confetti

Pink ConfettiNicky woont samen met Ralph in een nieuwbouwwijk in Brandenvoort, vlakbij Eindhoven. In het dagelijks leven is ze bouwleider en groepsleerkracht op een basisschool in Eindhoven. Zelf blogt ze als Pink Confetti over hotspots en fashion.

Ze is kersverse mama van Sem (april 2019)  en maakt dus alles voor de eerste keer mee. Ze deelt dit  avontuur met jullie door iedere maand een blog te schrijven over deze ontdekkingsreis.

Back 2 work

Ik moest weer aan het werk!

Na 14 weken samen in de baby bubbel moest het er dan echt van komen… Ik moest weer aan het werk. Yes, ik was er klaar voor Ik had daar dus vet veel zin in ! De baby bubbel is heerlijk, maar op sociaal gebied behoorlijk eenzaam. Het leven van je vriendinnen gaat gewoon door…

Lees verder
in shock

Deze 5 dingen zijn niet meer hetzelfde sinds ik mama ben!

1. Afspreken met vriendinnen… Voorheen kon ik ver vooruit dingen afspreken met vriendinnen, en maakte het tijdstip me weinig uit. Het enige waar ik rekening mee moest houden was mijn werk en vriendlief. Maar nu moet ik ineens nadenken over het tijdstip op af te spreken. 12 uur lunchen in de stad ? “Uhmmm kan…

Lees verder

En toen was ik mama!

Zondag 28 april werd ik verrast door mijn vriendinnen en familie met een babyshower. Een beetje laat, dat wisten ze, maar ach 30 april zou ik 38 weken zijn. Het kon net, toch ? We grapten nog met elkaar: ” nou hij kan nu wel komen hè”. Alles was klaar voor onze “Fritsie”. Wisten wij…

Lees verder

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten