Blogs by Neeltje

Neeltje

Neeltje is getrouwd met Gijs en is moeder van 3 kinderen: Julie, Vera en Ben. Samen met poes Kasih woont het gezin sinds september 2018 in Geldrop. Neeltje is zelfstandig ondernemer en werkt oa. als freelance sporttrainer voor Viamama. Bewust en goed omgaan met mensen én onze planeet vindt ze belangrijk. Ze kickt op verandering en is een beetje rusteloos.

Iedere 3e woensdag van de maand lees je haar blog.

Best of both worlds

Best of both worlds!

Begin van dit jaar had ik het er al over. Na de meivakantie zouden alle 3 kinderen op de basisschool zitten. Onder voorbehoud van hoe de jongste het zou vinden, natuurlijk. Onze middelste vond naar school gaan een pittige omschakeling. Ik heb haar de hele groep 1 periode regelmatig eerder van school gehaald of een…

Lees verder
zero plastic waste

Zero plastic waste uitdaging

Jaren geleden deed ik al een poging, maar toen kostte het met een fulltime baan, een baby en een peuter te veel tijd en energie. Nu probeer ik het opnieuw: leven zonder plastic afval. Ik heb nu meer tijd, want de kinderen zitten op school en ik werk als masseur meestal ‘s avond of in…

Lees verder
opruimen

Opruimen als hobby

Ik houd van opruimen. Mensen kijken me vaak raar aan als ik dat zeg. Je hebt twee soorten opruimen, dat wel. De eerste, het achter ieders kont sokken rapen, speelgoedautootjes onder de bank vandaan vissen en de afwas inruimen vind ik niet persé leuk om te doen. Maar goed, als je van een opgeruimd en…

Lees verder

Onderduiken

Nog niet zo lang geleden zat ik ondergedoken. Letterlijk en figuurlijk. Tijdens de carnavalsvakantie (ik noem het liever voorjaarsvakantie, want dan weet ik wanneer het ongeveer is in het jaar) zijn we met ons gezin naar een vakantiepark in Duitsland gegaan. Een midweek elke dag kopje onder in het zwembad. Afzonderen Na een drukke periode…

Lees verder
krokus

Een nieuwe lente

Driemaal is scheepsrecht. Tijdens de was opvouwen overviel het me opeens: over ruim twee maanden wordt onze zoon vier jaar en ben ik officieel geen baby- of peutermama meer. Dat ben ik dan ruim zeven jaar onafgebroken geweest. Straks gaan we voor de állerlaatste keer naar het consultatiebureau. Dit keer niet zomaar een routinebezoekje, maar…

Lees verder

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten