Over Nina | MvE

NinaNina is getrouwd met Toon en moeder van twee zoons. Colin van 7 en Ian van 5 jaar oud.  In het dagelijks leven werkt ze bij een verzekeraar, runt ze het bedrijf: Als woorden tekort schieten, is ze druk met man, kids, vriendinnen, familie, fotografie en social media. Daarnaast is ze het gezicht en founder van Mama’s van Eindhoven.  Haar motto? Fuck de mama-taboes. Praat en deel! Een happy mama is een happy kind, toch?!

Blogs by Mama's van Eindhoven

Hoe overleef ik de eerste maanden als papa

Hoe overleef ik de eerste maanden als papa?

Natuurlijk heeft de nieuwe papa het ook erg zwaar. Want ja, je moet de aandacht van je partner delen met zo’n klein kindje. Leuk maar toch ook wel anders dan gedacht. Wij zijn de flauwste niet en helpen jou als new-born papa graag door die eerste paar maanden heen. Het enige wat je moet doen?…

Lees verder
Kerstkoekjes

Help, het kerstdiner op school!

  Sint is nog maar net het land uit of de mail over het kerstdiner op school, wordt al verzonden.Wij, de ouders mogen (lees: moeten) weer een overheerlijk gerecht in elkaar flansen. En waar je voorheen nog wegkwam met een knakworst in bladerdeeg, gaat het nu wat anders. Bij iedere klas hangt een intekenlijst met…

Lees verder

Hoe overleef ik 3 weken zonder de kinderen?

De vakantie is begonnen en vanaf vandaag is het zover. En alhoewel het ieder jaar weer opnieuw zover is, went het nooit. Drie weken zonder mijn kinderen. Hoera, de zomervakantie is begonnen.. Eerlijk, ik word vaak gek van mijn mannen, maar dat betekent niet dat ik ze niet altijd bij me in de buurt wil…

Lees verder

Weten jullie wel hoeveel ik van jullie houd?

Soms zo vlak voor het naar bed gaan, bekruipt me ineens dat gevoel. Weten jullie wel hoeveel ik van jullie houd? Ik vertel het jullie dagelijks maar laat ik het wel zien? Ik hoop van wel, maar in de waan van de dag kan het zomaar anders zijn. Als ik jullie ’s ochtends wakker maak,…

Lees verder

Bij jullie mag altijd alles!

“Ik snap wel dat er zo vaak kindjes bij jullie thuis zijn. Bij jullie mag altijd alles!” Deze opmerking krijg ik best vaak naar mijn hoofd geslingerd. Misschien niet verwijtend bedoelt, maar ik kan er niets aan doen dat die opmerking van alles in mijn hoofd teweeg brengt. Bedoelen ze dat ik een loedermoeder ben? Niet streng…

Lees verder
Pesten

Onze dochter werd gepest

Mijn dochter was 8 jaar oud en ging met veel plezier naar school. Totdat er na de kerstvakantie iets veranderde. Van altijd vrolijk en niet kunnen wachten tot de school begon, naar niet op willen staan, huilen en buikpijn of een ander ziek iets waardoor ze niet naar school kon. Van dat altijd vrolijke meisje…

Lees verder
Mad momma

10 tips tegen een slecht humeur

Gister was ik even heel chagrijnig. Mensen kwamen hun afspraken niet na. Het huis was een zooi. Mijn kantoorbaan vergde meer tijd dan ik in had gecalculeerd en als kers op de taart was een klant van mij in zee gegaan met een ander, maar gebruikte die ander wel mijn uitgewerkte plan. Mijn humeur bereikte…

Lees verder
Valentijn

Zes jaar en verliefd

Hij is 6 jaar en toch is mijn oudste enorm bezig met Valentijn en verliefd zijn. Op school is iedereen wel verliefd op iemand en hebben ze al verkering. Hij nog niet. Het was ‘m wel gevraagd maar hij vond zichzelf nog te jong voor verkering… 😉 Maar toch moest en zou ie wel een…

Lees verder

Slaaptips voor moeders

Moeders laten we eerlijk zijn. Mama zijn is vermoeiend. Punt. Of ze nu 18 zijn of 2, je kids houden je sowieso wakker. Maar omdat slapen nu eenmaal erg belangrijk is voor je gezondheid en je humeur, geven wij je tips voor een betere nachtrust. Alsjeblieft! Koop een nieuw matras Dit lijkt een inkoppertje, maar…

Lees verder

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten