Over Maartje

MaartjeMaartje is getrouwd met Maurice. Ze woont in Veldhoven. Ze is de trotse mama van Jesse, Fedde en Rens en werkt als content marketeer, zo vaak mogelijk. Op dit moment gemiddeld 40 uur (combinatie loondienst en freelance). Ze zit in het team van Digital Wednesday en sport graag.

Maartje blogt iedere maand voor ons over haar leven met man en 3 boys (waaronder een tweeling), gewoon eerlijke verhalen, precies zoals het is.

Blogs by Maartje

Werk en keuzes

Werk en keuzes maken (deel 1)

Ik geloof niet per se in sterrenbeelden en toch vraag ik me soms af…. Ik ben een weegschaal en ik heb enorme moeite met keuzes maken. Niet in een winkel of als ik moet kiezen wat we eten vanavond, hoewel dit soms ook een gevecht is maar dat heeft anderen redenen. Keuzes maken als het…

Lees verder
Waan van de dag

Waan van de dag

  Na een drukke dag werken kwam ik thuis vandaag. Gauw even wat tassen binnen gooien en door naar de BSO, kinderen ophalen. Het is al 17.00 uur geweest en om 18.00 uur moet Jesse alweer op het voetbalveld staan. Maurice heeft nog een vergadering tot laat dus ik ren van de ene BSO-groep naar…

Lees verder
Blog writing

Oppas agenda

Vanavond was het weer zover. We moesten weer de agenda’s naast elkaar neerleggen en de verschillende oppas adresjes raadplegen. Het is soms om moedeloos van te worden. Zo heb je weken niet of nauwelijks oppas nodig en nu de vakantie alweer even achter ons ligt begint ons drukke bestaan ook weer. Ieder jaar zeggen we…

Lees verder

Bye bye mooie zomer

  Nu de zomervakantie zijn laatste week nadert, de zomervakantie voor de kinderen dan, die van mij was twee weken geleden al afgelopen, denk ik nog meer met weemoed terug naar onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Terwijl onze familieapp volstroomt met fantastische vakantiefilmpjes en kiekjes van mijn broer en zijn gezin in Frankrijk en ik vanmorgen mijn…

Lees verder

Smartphone mama

Vlakbij de kust van Zuid-Frankrijk zitten wij heerlijk te genieten van onze vakantie. Na een ochtendje slenteren door Martigues en een middagje zwemmen, zitten we nu voor onze oerdegelijke sta-caravan. Nu alle vijf even in de ruststand. Ik lees de LINDA (van vorige maand) en word overvallen door bloginspiratie bij het lezen van het artikel…

Lees verder

Ambassadeur

Als ambassadrice kan ik het natuurlijk niet laten om jullie ook via Mama’s van Eindhoven te bestoken met het Catharina Onderzoeksfonds. Ik ga mijn verhaal niet opnieuw delen via dit platform. Google mijn naam en je vindt alles. Ik had kanker een mokerslag die ik bijna 5 jaar geleden kreeg en waarvan ik binnen 3…

Lees verder

Weekend with the girls

Zaterdag is het zover. My weekend with the girls. Voor mij ultieme me-time of eigenlijk Us-time. De rest van het jaar moeten we het vaak doen met een etentje of een borrel met een selectie van ons gezelschap omdat het bijna onmogelijk is een avond te vinden waarop we allemaal kunnen. Maar één keer per…

Lees verder

Een nieuw tijdperk

De tweeling wordt over een dikke maand 4 jaar. Een nieuw tijdperk….. Een periode waarin alle drie onze kinderen in hetzelfde ritme zitten en daar heb ik eigenlijk best naar uit gekeken. Groot kijken Wat ik stiekem best weleens deed de afgelopen 4 jaar was Fedde en Rens ‘groot’ kijken. Ken je dat? Ik keek…

Lees verder

Quality time

Net als, ik denk, iedere mama van de 21ste eeuw worstel ik dagelijks met allerlei keuzes groot en klein die ik moet maken. Van wat gaan we eten vanavond? Ga ik nog even werken of toch niet? Tot de balans tussen kids, werk, huishouden, sociaal leven en quality time met je partner. Treurig te ontdekken…

Lees verder

Mama's van Eindhoven maakt gebruikt van technische en analytische cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Om een koppeling te maken met social media en om het verkeer op de website te analyseren. Als u onze website bezoekt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie gaat u naar ons Privacy beleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten